March 04, 2016

New me


Hé daar. Zoals je misschien opvalt aan de titel ben ik overgestapt naar een heel ander domein! Jaja, ik heb sincerelylara ingeruild voor liefslara. Waarom? Omdat het kan. Na jarenlang Engelstalig bloggen heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt, ik gooi het roer om. Dat ik een haat/liefde verhouding heb met mijn eigen blog is al langer bekend, dus in plaats van alles maar on hold te zetten, heb ik besloten dat er iets moet veranderen. En dat is bloggen in het Nederlands, ook dikke prima! Soms is het goed om het jezelf iets makkelijker te maken, niet?

Tot snel!

Liefs,
Lara

1 comment :

  1. Ik heb er ook over na zitten denken om te gaan bloggen in het Nederlands. Het is in ieder geval makkelijker lijkt me. Ik vind je blog echt geweldig, dus ik ben benieuwd of je je spirit weer een beetje terug vind.

    Xx Eline | www.elinesreturnticket.blogspot.com

    ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram