April 28, 2016

Inpak stress & gezond eten | Life lately


Jaja, ik heb vandaag ein-de-lijk mijn paspoort opgehaald! Het begint nu allemaal wel heel dichtbij te komen hoor. Een maand geleden had ik nooit gedacht dat ik over een kleine week in New York zou zitten. Grappig hoe sommige dingen lopen. Anyways, ik kom 4 mei terug uit Londen en diezelfde dag moet ik nog vertrekken naar Antwerpen om vanuit daar de volgende dag met de taxi naar Brussel airport te gaan. Allemaal vrij hectisch, dus ik moet even gebruik maken van mijn chaotische plan skills om dit vlekkeloos te laten verlopen, so bare with me. Daarnaast heb ik deze week nog flink wat opdrachten lopen om te filmen voor studentenvereniging Circumflex in Maastricht en moet ik mijn koffers nog ophalen bij mijn broer in Antwerpen, dus ja. Het is allemaal nogal veel.

Ook gaat het deze week even finaal mis met gezond eten. Ik denk dat het komt doordat ik in alle drukte niet de tijd neem om een degelijk avondmaaltje voor mezelf op tafel te zetten. Sleeeecht excuus. Dus ik ga vanavond even iets lekker verantwoords klaar maken! Hebben jullie tips wat betreft het combineren van een drukke agenda en verantwoord eten? Ik kan ze namelijk enorm gebruiken.. Ik ga in ieder geval straks weer even flink sporten en ren maar een paar extra kilometers.

Verder moet ik vanavond weer filmen bij studentenvereniging Circumflex in verband met hun lustrumweek. Wel heel tof, want Lucas & Steve komen draaien, dus kan ik daar even fijn (kuch, gratis) van meegenieten. Zie hieronder de teaser die we gisteren gepubliceerd hebben.Dus dat allemaal. There's a lot going on deze week en ik ben blij als ik eenmaal in het vliegtuig zit en alles lekker los kan laten! Ik vraag me soms echt af hoe mensen dat doen, die regelmatig reizen. Maar goed, ik hou nu lekker op met klagen, want uiteindelijk ben ik heel enthousiast over wat er allemaal komen gaat en kan ik niet wachten!

Heb jij vaker stress voordat je op reis gaat?

Liefs,
Lara

6 comments :

 1. Heerlijk die voorpret van een reis, maar die stress is inderdaad wat minder. Veel salades eten! :)

  ReplyDelete
 2. Zoveel op je planning, maar wel allemaal leuke dingen! Geniet ervan!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk vooruitzicht!

  ReplyDelete
 4. heel veel, erg druk maar ook super tof!
  geniet ervan :) , maar dat zal vast wel lukken.

  liefs joelle

  ReplyDelete
 5. Leuke post! Veel plezier in New York!

  ReplyDelete
 6. Stressen voor de reis is altijd zo vervelend, maar wel een heleboel leuke dingen om naar uit te kijken. Have fun girl.

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram