April 16, 2016

Mijn favoriete Instagram fit girls

Naar aanleiding van mijn post van afgelopen week, wilde ik kort even dieper op het Instagram stukje ingaan. Ik ben zelf een dieharde Instagram gebruiker en ben dan ook dagelijks regelmatig bezig met deze app. Het is nog niet eens zozeer dat ik veel post, ik vind het vooral tof om te kijken naar andermans feed. Voor mij zelf is het een bron van inspiratie op gebied van gezond en gevarieerd eten en sporten. En aangezien ik tijdens mijn verhuizing de hele doos met mijn geliefde kookboeken ben kwijtgeraakt heb ik geen andere keus dan mijn inspiratie online te zoeken. Mijn avondmaaltjes zijn dan ook vaak gebaseerd op recepten die ik op Instagram voorbij heb zien komen. Hieronder heb ik 3 van mijn favoriete Instagram accounts onder elkaar gezet.

soophisticated

Een van mijn favorites, is Sofie. Persoonlijk vind ik haar feed enorm motiverend, het is een goede balans tussen sport, food & lifestyle. Ik heb onlangs met een vriendin haar ratatouille proberen na te maken, we hadden alleen nog wat mozzarella tussen de groente gepropt en een beetje balsamico eroverheen gesprenkeld. deeelicious. Ook kon ik mij enorm in deze post vinden.


Een goede balans vinden tussen verantwoord eten en af en toe cheaten is niet voor iedereen gemakkelijk. Voor mij gaat het met ups & downs. Marit haar feed werkt voor mij persoonlijk heel motiverend, vooral haar recepten zijn heel tof. Deze banana-oat cookies wil ik binnenkort eens uitproberen! Verder vond ik ook deze post heel erg fijn en handig om eens te lezen, op haar blog schrijft ze ook genoeg interessante artikeltjes rondom sport en food.


Suzanne haar feed straalt gewoon positieve energie uit. Haar killer abbs laten mij net wat extra harder trainen. Desondanks ik zelf echt niet zo'n geweldig gespierde buik hoef, vind ik het ontzettend gaaf om te zien hoe zij zich er 100% voor inzet. Ik vind het altijd enorm tof om te zien als iemand een doel voor ogen heeft en er dan ook echt he-le-maal voor gaat. Dát is pas inspirerend! Tevens zijn haar teksten bij de foto's altijd heerlijk om te lezen als je even een down dagje hebt.

Omdat motivatie heel persoonlijk kan zijn, vraag ik mij af wat jouw drive is om te gaan sporten en gezond te eten? 

Liefs,
Lara

7 comments :

 1. Waauw wat een abbs inderdaad! Leuk om te lezen wie jou zo inspireren :)

  ReplyDelete
 2. Oh wauw, voor zulke abs moet je misschien ook wel wat aanleg hebben. Ik zou het in ieder geval niet voor elkaar krijgen :P wel gaaf om die inspiratie te zien.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja zeker! Ze is wel professioneel zwemster, dus vandaar!

   Delete
 3. Fit with Marit vind ik ook leuk om te volgen! Mijn motivatie om te sporten en gezond te eten is de werking van mijn lichaam. Die is niet top en ik wil dat mijn lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om zo goed mogelijk te functioneren. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mooie motivatie! Je hebt maar 1 lichaam, dus zorg er maar goed voor inderdaad. Plus, je zal het echt merken wanneer je de juist voeding binnen krijgt en naar je lichaam luistert, het zal je altijd vertellen wat het nodig heeft.

   Delete
 4. Fit with Marit vind ik ook leuk om te volgen! Mijn motivatie om te sporten en gezond te eten is de werking van mijn lichaam. Die is niet top en ik wil dat mijn lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om zo goed mogelijk te functioneren. :)

  ReplyDelete
 5. Heel inspirerend <3 ik vind het ook altijd moeilijk om een balans te vinden!

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram