April 10, 2016

Onverwacht fijne dingen

Onverwacht staan er hele toffe dingen te gebeuren in de meivakantie. Ik ga namelijk op reis! En niet zo maar even op reis, ik ga naar maar liefst 2 steden! Er stond al een trip op de planning naar het รณ zo fijne Londen, maar afgelopen week kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik misschien zin had om 1,5 weekje naar New York te gaan. Dat hoef je mij natuurlijk niet 2x te vragen! Het lijkt allemaal nog een beetje onwerkelijk, omdat dit totaal niet op de planning stond, maar ik heb er onwijs veel zin in! Het grootste gedeelte van de reis moet ik mezelf entertainen en aangezien ik nog nooit eerder naar New York ben geweest, wil ik toch even een kleine planning maken van dingen die ik moet en wil zien. Alle tips zijn welkom!

Jeetje wat zijn onverwachte en ongeplande dingen toch fijn! Nu nog even een paspoort aanvragen en misschien eens gaan kijken voor een degelijke koffer..

Liefs,
Lara

1 comment :

  1. Naar New York gaan, wauw wat een droom. Ik snap dat je excited bent. Dit valt wel onder de categorie bijzonder leuke onverwachte dingen.

    ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram