April 25, 2016

Voornemens voor mei | Monday Funday


Monday Funday! Het is alweer bijna 1 mei, dus dat maakt deze maandag al iets mooier en misschien het feit dat ik gisteren stufi heb gekregen kan ook wel meespelen. Mei is de maand dat ik jarig ben, naar New York en Londen ga en dat ik aan een heel tof schoolproject ga verder werken. Laten we hopen dat het weer ook iets verbeterd, want come on, sneeuw in april? Doe normaal zeg. Hieronder gewoon even een fijn lijstje met voornemens voor de maand mei!

Mijn camera meer gebruiken. Begin dit jaar heb ik een nieuwe camera gekocht (Canon 7D), die ik stom genoeg, nauwelijks gebruik. Ik neig vaker gewoon naar mijn Iphone, die stomme dingen krijgen ook alsmaar een betere camera. 4K filmen? come on Apple. Nu ik binnenkort toch veel ga reizen, kan ik weer lekker met mijn geliefde spiegelreflex op pad. Ik wil overigens graag een video maken van mijn tijd in New York.

Spieren oprekken. Lekker random deze. Maar ik merk dat mijn spieren regelmatig stijf aan voelen, zeker 's ochtends nadat ik flink gesport heb. Ik kan de laatste tijd zelfs niet hardlopen omdat het gewoon té verzuurd is. Iemand misschien nog andere tips?

Nieuwe recepten uitproberen. Deze begint best saai te worden, eah? Maar ik heb deze week mijn nieuwe kookstel gekregen, met maar liefst 4, hele, pitten! Nu hoor ik je denken, wat is daar zo speciaal aan? Sinds ik verhuisd ben heb ik maar 1 pitje en 1 oven tot mijn beschikking gehad, wat overigens ook wel prima ging, je wordt er heel inventief van. Maar ik was er nu wel klaar mee. Dus laat die overheerlijke recepten maar komen!

Meer alleen zijn. Toen ik nog geen relatie had was ik voortdurend alleen, ik woonde op mezelf en vond het wel heerlijk zo! Natuurlijk ben ik enorm happy met mijn lieve vriend, maar ik heb het altijd belangrijk gevonden om ook alleen te kunnen zijn. Ik weet dat sommige mensen helemaal niet graag alleen zijn en altijd mensen om hun heen willen, maar ik vind het af en toe wel even fijn. Plus, het is goed om alleen te kunnen zijn en op jezelf te zijn aangewezen. Zo wil ik in de toekomst heel graag nog eens alleen op reis, New York gaat natuurlijk al een kleine stap worden in die richting.

Fuck it mentaliteit. Ik ben echt een, "ja, maar" persoon. Constant aan het denken in gevolgen en dingen die misschien fout kunnen gaan. Af en toe is het ook goed om gewoon eens lekker dingen op je af te laten komen. Het kan denk ik zo bevrijdend zijn om de remmen eens los te laten, of om iets te doen wat je normaal nooit zo doen. Brengt vast en zeker alleen meer hele leuke nieuwe dingen! Dus gewoon even stoppen met de pro's en con's tegen elkaar af te wegen en gewoon JA zeggen Lara.

Wat is iets wat jij graag meer wilt doen?

Liefs,
Lara

10 comments :

 1. Oh die 'fuck it' mentaliteit moet ik echt ook ècht leren hebben. Lijkt me zo heerlijk om dingen gewoon te doen zonder alle 'consequenties' te analyseren. Fijne voornemens in ieder geval, good luck! En o ja trouwens, dat meer alleen zijn, dat is echt iets wat ik ook meer moet doen. Ik moet het alleen een beetje 'leren', om het leuk te vinden. Ik voel me snel zo eenzaam omdat ik het lastig vind om mezelf te vermaken. Ga ik wat mee doen, hihi. Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alleen zijn kun je leren, is alleen niet altijd even leuk! Succes Stella!

   Delete
 2. Ik wil in mei eigenlijk ook wel nieuwe recepten proberen! En ik wil in mei iedere week sowieso twee keer hardlopen; dat lijkt me wel een goed voornemen voor die maand :)

  ReplyDelete
 3. Zo tof dat je naar New York gaat. Zeker wel veel foto's maken hoor, wij willen alles kunnen volgen!

  ReplyDelete
 4. Ah zo nice, dat je naar New York gaat! Ik hoop dat al die goals gaan lukken. X

  ReplyDelete
 5. Aaaah New York én Londen?! Heel leuk!! En die laatste is wel een goede, gewoon lekker random meer Ja zeggen! :-)

  ReplyDelete
 6. Succes met deze voornemens!

  ReplyDelete
 7. Vind vooral je laatste puntje zelf heel belangrijk, om soms gewoon eens iets te doen in plaats van er goed over na te denken!

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram