April 12, 2016

Zonneschijn & zelf-discipline | Life lately


Ik wist niet dat ik zo gevoelig was voor het weer. Sinds de dagen zijn gaan lengen en het zonnetje vaker schijnt, lijkt alles veel beter te gaan. Ik heb zojuist mijn hele appartementje lekker opgeruimd en de voorraadkast aangevuld met allemaal verantwoord en lekker eten! De rest van de middag ga ik weer even aan de slag met school. Het einde van het blok is in zicht, wat betekend dat de deadlines beginnen te naderen. Gelukkig heb ik voor de verandering dit blok eens niet alles vooruit liggen schuiven en is het allemaal vrij relaxed. (yay, mijn zelf-discipline begint te verbeteren) Ik ben ook onlangs met een nieuw project van start gegaan voor school waar ik enorm enthousiast over ben, misschien leuk om een post aan toe te wijden!

Ik wil deze week een aantal nieuwe recepten uit proberen, nu het zonnetje wat vaker schijnt. Iets verkies lichtere maaltijden en salades dan toch even boven stampot. Plus, het is ook nog eens handig voor mijn toekomstige, semi strakke buikje.. Win, win situatie!

Wat zijn jouw favoriete lichtere maaltijden?

Liefs,
Lara

10 comments :

 1. Misschien geen maaltijd, maar sinds kort heb ik een heerlijke tosti uitgevonden: tonijn, mozzarella en avocado! Ook heerlijk gezond <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb nog nooit tonijn en avocado gecombineerd! Klinkt spannend

   Delete
 2. Mijn favoriete lichte maaltijd? Een salade met onder andere tonijn! Erg lekker, licht en lekker zomers. :) Zou het trouwens leuk vinden om een artikel te lezen over jouw nieuwe project op school!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is inderdaad ook altijd lekker! Ik zal er binnenkort een artikeltje over schrijven!

   Delete
 3. Ik hou heel erg van bananenpannekoekjes <3 Je hebt een gave blog, ik ga even volgen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb toch het idee dat ik dit echt eens moet uitproberen, iedereen is er zo razend enthousiast over!

   Delete
 4. De gevoeligheid voor het weer is heel herkenbaar!

  ReplyDelete
 5. Hmm sowieso hou ik echt van kwark met banaan! of een gebakken ei in de ochtend met spek haha

  ReplyDelete
 6. Een zonnig weertje is goed voor elk! Ik geniet er ook immens van, heerlijk. Misschien kun je een lekkere couscoussalade gaan maken?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Couscoussalades zijn altijd goed! Ook heerlijk om mee naar het park te nemen!

   Delete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram