May 29, 2016

Easy like sunday morning


Happy sunday y'all! Even een korte flashback naar deze overheerlijke brunch in New York, waar ik de lekkerste bagel ooit gegeten heb. Als je ooit naar New York bent, ga dan zeker even naar Sadelle's. Sinds ik terug ben in Nederland heb ik weer zoveel aan mijn hoofd dat het bloggen mij even totaal ontgaan is, maar daardoor heb ik wel genoeg te delen met jullie! Afgelopen dagen waren ontzettend fijn, aangezien ik vrijdag jarig was en heerlijk verwend ben geworden met cadeautjes en lekker eten. yaay! Ik ben weer mooi 2 kilo aangekomen door de hoeveelheid taart en wijn die ik de laatste tijd genuttigd heb, maar het kan mij oprecht even geen moer schelen.

Lissabon?
Vandaag moest ik mezelf even dwingen om iets aan school te doen, aangezien ik de afgelopen paar weken enorm veel last had van studie ontwijkend gedrag. Misschien komt het doordat het bijna zomervakantie is, maar de motivatie is in ieder geval ver te zoeken. Ik zit al met een been in het vliegtuig naar een tot nu toe nog onbekende bestemming. Maar goed, nog even bikkelen dus. Ik ben ondertussen dus wel samen met mijn vriend op zoek naar een toffe vakantiebestemming, we hebben een kort lijstje samengesteld met plekken waar we graag naar toe willen. Op dit moment staat Lissabon bovenaan, ik wil al zo lang naar deze stad aangezien ik zoveel positieve dingen erover heb gehoord. Iedereen die ik ken, die er geweest is, zou er zo weer terug willen! Dus ik ben benieuwd! Jullie nog tips voor een zonnige vakantiebestemming?

Stage
Verder ben ik de afgelopen tijd ook druk bezig geweest met het zoeken van een leuke stage voor na de zomervakantie. Ik heb al enkele gesprekken gehad, waaronder echt hele leuke opties in Amsterdam. Het wordt nog moeilijk om een keuze te maken! Maar de kans dat ik na de zomervakantie 5 maandjes naar Amsterdam verhuizen is aanzienlijk groot! Lara goes Amsterdam. 

Hele fijne zondag!

liefs,
Lara

No comments :

Post a Comment

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram