May 09, 2016

Hello NYC | Rooftops & Milkshakes


Waar te beginnen. Mijn hemel. Momenteel chill ik hem even heel hard op de rooftop lounge van mijn hotel midden in Chelsea. Ook al waait het ontiegelijk hard, ik krijg gewoon geen genoeg van het uitzicht. Ik ben inmiddels al 4 dagen in NYC en ben nog lang niet uitgekeken (en uitgegeten). Hoewel ik verwacht had dat ik een enorme cultuur shock zou krijgen, is dit echt totaal niet het geval geweest. Je went zo snel aan alles hier, de mensen zijn fijn, het eten is té lekker & de stad is geweldig.  I love New York!

 De eerste paar dagen hebben we alle highlights en toeristische plekken bezocht, kortom heel veel kilometers gelopen. De 3de dag hebben we het wat rustiger aan gedaan in Central park & rondom, tot slot de dag beëindigd met een glaasje wijn op ons dakterras. May I add, dat alcohol hier fokking duur is.. voor maar liefst $23 hebben wij wel enorm genoten van één glaasje wijn.
Ook zijn we naar het MOMA geweest. Normaal hou ik ontzettend van moderne kunst, maar ik vond de indeling van het MOMA echt niet fijn, plus de huidige tentoonstellingen waren niet echt interessant. Heel jammer! Andere keer dan maar terug komen. Ik wil sowieso nog graag naar het MET, Whitney & American museum of Natural History. Hopelijk bevallen deze musea beter!
Er zijn een aantal dingen die ik gewoon echt moet en wil eten hier in NYC. Waaronder een geweldig stapel pancakes, Shake Shack burger & fries, donuts, etc. Deze French toast stond ook op mijn lijstje. Mijn hemel wat was dit goddelijk. Ik heb in het begin nog overwogen om gezond te eten, omdat ik net lekker bezig was met sporten, maar het werkt gewoon echt niet hier in NYC. Ik heb besloten om er gewoon van te genieten en alles uit te proberen. Plus, het groente en fruit is hier echt stukken duurder, dus ik snap helemaal waarom iedereen hier zo gigantisch is in Amerika. (wat overigens in New York reuze mee valt).
Gisteren gechilld in Central Park, zo leuk hoe iedereen hier naar toe trekt om even zijn of haar rust te vinden.
Oké, ik denk oprecht dat dit het lekkerste is wat ik ooit heb gehad. Als je net zo'n Nutella verslaving hebt als ik, dan is dit de zevende hemel voor jou. Ik had als tip gekregen om naar De Meltshop te gaan en hier een milkshake te bestellen. Ze hadden onder andere deze nutella milkshake waar ik in het begin lichtelijk sceptisch over was, maar compleet onterecht. Jezus wat was dit lekker, ik denk dat ik er vanavond nog een haal. (en nee, ik wil niet weten hoeveel calorieën dit bevat)
Eergisteren waren we uitgenodigd door vrienden om een paar drankjes te drinken op iemand zijn roofterrace. Het uitzicht was zo geweldig, dat ik waarschijnlijk niet eens meer naar de top of the rock hoef. We zijn tot laat gebleven en hebben de zon onder zien gaan. Super leuk om ook eens bij New Yorkers thuis te komen en hun plekje te zien.
Er werd ook nog vuurwerk afgestoken, blijkbaar was het national masturbation day.
Aangezien ik thuis geen bad heb en onze hotelkamer dit wel heeft, ben ik hier even volop van het profiteren. Ik ben de eerste avond gelijk even naar de Lush gegaan om allerlei soorten bruisballen uit te proberen de komende week. Ik ben overigens weer opnieuw begonnen met het kijken van Friends. I like!
Vandaag heb ik een beetje geshopt op fifth avenue en geluncht in Bryant Park. Ik had echt even behoefte aan groente & fruit, dus heb een super lekkere salade bij Pret a manger gekocht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dit waren heel kort mijn eerste 4 dagen in NYC. Ik blijf nog tot vrijdag hier, dus heb nog een aantal dagen om te vullen! Ik ben overigens nog steeds op zoek naar dé plek om donuts te eten, dus alle tips zijn welkom!

Liefs,
Lara

9 comments :

 1. Wat heb ik nu verdomd veel zin om op het vliegtuig te stappen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ook alweer! Ben ook weer op zoek naar de volgende bestemming!

   Delete
 2. You look gorgeous! You follow all of the trends of the moment.

  ReplyDelete
 3. Food en oh een pink badje! heerlijk! liefs

  ReplyDelete
 4. Dit ziet er echt zo jaloersmakend goed uit. Ik wil nu ook echt heel graag naar New York (dat wilde ik al, maar nu nog meer). Ik geloof dat je inmiddels wel weer terug bent, ik ben benieuwd naar de rest van de foto's!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik zal binnenkort een uitgebreide post erover maken!

   Delete
 5. Ow, al dat eten! Zo lekker. En die foto's geven zo'n fijne vibe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het eten was té lekker! En zo veel keus.

   Delete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram