May 06, 2016

London in photos | Recap


Hi there. Ja, ik leef nog. Ik ben inmiddels 2 dagen geleden uit Londen terug gekomen en ben meteen door gevlogen naar NYC. Ik dacht dat doe ik wel even, maar het is echt killing geweest. Ik viel bijna staand in slaap op times square gisteravond. Momenteel lig ik even bij te komen op mijn hotelbed en besloot ik even een kleine post te typen om jullie up-to-date te houden wat betreft mijn reisjes. Allereerst Londen, wat blijft het toch een heerlijke stad. We hebben de hele 3 dagen geweldig weer gehad en volop genoten. Zie hieronder kort in foto's wat ik gedaan heb.


De afgelopen 2 keer dat ik in Londen ben geweest, was ik nog nooit eerder in The London Eye geweest. Met name omdat er altijd een gigantische rij staat en het way overpriced is. Wij hadden gelukkig online vrij goedkoop tickets kunnen regelen, wat het wel de moeite waard maakte. Het was stiekem toch best wel heel vet!


Deze Sourdough pizza was echt te geweldig voor woorden. Desondanks dat de bodem niet heel krokant was, maar vrij fluffy, was ik fan. Ook de schappelijke prijsjes maakte mij nog vrolijker. (het personeel daarentegen was iets minder vrolijk)

Van alle steden vind ik dat Londen het fijnste metrosysteem heeft. Alles is duidelijk aangegeven en opgeruimd, zeker vergeleken met New York. Maakt het reizen wel iets aangenamer.

Jeej, nog meer eten. Ik spotte ergens op een raam DIMSUM, dus ik moest natuurlijk naar binnen. Uiteindelijk bleek deze bovenstaande steamed bun helemaal niet zo geweldig te zijn, maar de dimsum daarintegen was goddelijk. Ik moet in NYC ook echt even een goede plek vinden waar ik deze kan proberen.

Millenium bridge it is. Ik vind het altijd heerlijk om over deze brug te lopen, stiekem vind ik hem imposanter dan de tower bridge, ook omdat je dit mooie uitzicht over de St. Pauls cathedral hebt. Ik wilde graag nog naar het Tate Modern, maar deze was helaas dicht ivm het wisselen van een tentoonstelling. Heel jammer!

Nieuwe favoriete plek die ik ontdekt hebt in Londen is Kingly Court. Een binnenpleintje wat grenst aan Carnaby street. Dit pleintje, tussenin allerlei gebouwen, heeft meerdere verdiepingen waar allemaal heerlijke restaurants te vinden zijn. Echt voor ieder wat wils, dus zeker een aanrader!

Ik merk dat iedere keer als ik Londen ben raak ik steeds een beetje meer verliefd op deze stad. Zeker favoriet nummer 1 wat betreft steden, ben benieuwd of New York hieraan kan tippen, maar daar zal ik snel genoeg achter komen. See you next time London! Morgen zal waarschijnlijk ook de eerste post over NYC online komen.

liefs,
Lara

6 comments :

 1. Wat is londen toch een mooie stad he!

  ReplyDelete
 2. These photos are great and that pizza look amazing - hope you had a good time in London :)
  Feel free to check out our latest post x
  LOOK LOVE WEAR

  ReplyDelete
 3. Wat een heerlijke post over deze geweldige stad! Klinkt zo fijn. Ik was er in de herfst nog en ik wil zo graag weer.

  ReplyDelete
 4. Londen is oh zo fijn! En wat een prachtige foto's. <3 Als ik hier zo naar kijk, wil ik zo ontzettend graag nog een keer terug. Liefs

  ReplyDelete
 5. Londen is oh zo fijn! En wat een prachtige foto's. <3 Als ik hier zo naar kijk, wil ik zo ontzettend graag nog een keer terug. Liefs

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram