May 31, 2016

Zomerschoenen | cravings

Mijn mentale wishlist is duidelijk aan het overspoelen. Met de zomer voor de deur zijn er gewoon een aantal dingen die ik nog graag wil aanschaffen, maar mijn portemonnee (zeker na New York & Londen) laat dat even niet toe helaas. Kijken kijken, niet kopen. Desondanks is mijn schoenencollectie wel dringend aan vervanging toe, de zolen vallen bijna onder mijn Adidasjes uit.. Hieronder dus even een fijn lijstje met schoenen die ik zou kopen als ik geld had.

 • Ik wil nog steeds graag een extra paar Superga. Ik vind deze wel geinig, maar stiekem vind ik deze platforms ook wel cool.
 • Ik heb echt nieuwe witte sneakers nodig. Mijn Stan Smiths zien zo afgetrapt uit. Ik vond deze Puma Courts wel iets hebben en even iets anders dan Adidas.
 • Ik had deze sandaaltjes al gespot in New York maar heb ze aan mij voorbij laten gaan! Blijf ze toch wel heel erg leuk vinden.
 • Gezien bij SincerelyJules, Soludos. (bovenste foto) Ik ben sinds kort gek op Espadrilles, zo kocht ik 2 weken geleden een paar van Selected Femme espadrilles, maar I need more of them. Sinds ik Soludos heb leren kennen ben ik verliefd, ik wil ze allemaal! Mijn favorieten zijn: one, two, three.
 • Deze sandaaltjes van de H&M vond ik ook wel tof, hoewel ik normaal niet zo'n fan ben van een open voorkant. Moet het misschien toch een kans geven!

Ik zal jullie up-to-date houden of er nog wat van dit lijstje terecht gaat komen.. Ik heb trouwens op United Wardrobe wat leuke items te koop gezet, dus zeer zeker even kijkje nemen hierop!

liefs,
Lara

2 comments :

 1. Als ik het geld had, zou ik creepers kopen! Die vind ik super tof :)

  ReplyDelete
 2. Die sandaaltjes van H&M zijn zo pretty!

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram