June 04, 2016

Mango & Topshop aankoopjes

Ik kon het niet laten. I needed it! Mijn jassen collectie is de afgelopen weken flink uitgedund aangezien ik vrijwel alles heb verkocht via United Wardrobe. Het paste niet meer of het was gewoon niet meer zo mijn ding. Ik schijn vrij vaak items te kopen die ik dan zo ontzettend gaaf vind in het pashokje of in de winkel, maar zodra ik thuis ben is het een flop. Daarom dat ik nog zo min mogelijk probeer te shoppen en alleen dingen koop van:

 1. Goede kwaliteit (geen synthetische rotzooi, liefst katoen)
 2. Goed te combineren zijn.
 3. Waar ik 100% zeker van ben dat ik het leuk vind.
Ik heb deze 2 bovenstaande jasjes bij de Bijenkorf en Mango besteld. De linker is van Suede en een prachtig donkerblauwe kleur, ik heb mij rot gezocht naar een maatje S, maar ze hadden hem gister eindelijk bijgevuld! De rechter is van Topshop een oversized denim jacket wat iets meer casual is. Bijenkorf heeft trouwens de onwijs chille optie om de volgende dag je bestelling gelijk op te halen in het dichtstbijzijnde filliaal. Helemaal Gratis en voor niks. Ideaal als je het mij vraagt!

liefs,
Lara

6 comments :

 1. Slim om inderdaad je te houden aan die regels. Zelf heb ik als voorwaarde: ga ik dit over een jaar nog dragen? Hele mooie jasjes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik vrees dat bij mij dan niet veel overblijft.. Ik heb zo een wispelturige kledingstijl!

   Delete
 2. Ze zijn allebei echt prachtig!

  ReplyDelete
 3. Zo tof die jassen!! Ik vind dat stofje ook zo gaaf!

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram