June 14, 2016

MEET CHARLIE

Na een geweldige avond te hebben gehad bij Adele in Antwerpen was ik de volgende ochtend nog helemaal over the moon. Wat een topvrouw en wat is ze steengoed live, my god, ik heb zeker 2x een kippenvel momentje gehad. Zonder enig besef wat de volgende dag ons zou brengen zijn we heerlijk content gaan slapen, niet wetende dat we 's ochtends een ontzettend impulsieve en levensveranderende (lekker theatraal!) beslissing zouden gaan nemen.

Ten eerste. Met impulsief bedoel ik niet alsof we van de een op de andere dag dit besloten hebben. Nee, dit idee speelt al langer door ons hoofd, maar ik met mijn beren op de weg probeer altijd alles tegen te houden. Maar goed, gistermiddag hebben we dan toch echt de auto gepakt richting Nijmegen om Charlie op te halen. Ons nieuwe scheetje. Charlie is een mopshondje (16 weken oud) en ontzettend speels en aanhankelijk. Ik vind het trouwens echt absurd hoe snel je van zo'n beestje kunt gaan houden, maar ik denk dat dat gewoon een puppy dingetje is. Ze zijn ook allemaal zo vertederend, desondanks dat ze je hele appartement lekker onder plassen.

Het is natuurlijk nog een heel jong beestje, dat voldoende aandacht, veel liefde en consequente regels nodig heeft. Maar dat gaat helemaal goed komen! Gelukkig hebben we zat mensen om ons heen die we om raad kunnen vragen en ons willen helpen wanneer dat nodig is. Dus dat is helemaal fijn! Vandaag heeft hij al flink rondgerend en nu ligt hij bekaf naast me op de bank te snurken. De eerste nacht heeft hij ons al goed wakker gehouden, dus fingers crossed dat hij na deze drukke dag gewoon lekker gaat pitten. Maar daar ga ik maar niet vanuit haha.

Like Charlie?

Liefs,
Lara

10 comments :

 1. Ach, wat een schatje zeg!

  ReplyDelete
 2. Ohhh ik smelt hier echt van weg. Wat een poepie! Heel veel plezier komende tijd! Liefs.

  ReplyDelete
 3. oh my wat een schatje zeg! geniet er van :)

  ReplyDelete
 4. Oh wat een scheetje! Zo lief! Onze buren hebben ook een mops, geniet van de puppy tijd, voor je het weer is die voorbij ;)

  ReplyDelete
 5. Wat een schattig beestje :)

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram