June 07, 2016

Next destination: Lissabon


Ik merk dat ik steeds meer waarde hecht aan reizen, het zien van plekken op de wereld waar ik nog nooit eerder geweest ben. Zoveel mogelijk steden van mijn bucket list afstrepen, het werkt flink verslavend! Vroeger als klein meisje ging ik, net zoals vele andere Nederlanders, regelmatig naar dezelfde plek in Italië. Mijn vader had altijd de insteek: "als het ergens toch fijn is, waarom iets anders proberen?" Heel verstandig pap, lekker ruimdenkend. Inmiddels ga ik al 4 jaar niet meer met mijn ouders op vakantie en liggen mijn interesses wel iets breder dan alleen Italië of Frankrijk.

De volgende bestemming is een plek die al een tijdje op mijn lijst staat. Lissabon! Een stad die verdomde fotogeniek is, prachtig aan het water ligt en de schattigste gekleurde huisjes heeft. Ik heb inmiddels vele verhalen gehoord en foto's gezien en iedereen die ik spreek, zou graag nog eens terug willen. Mijn hart smolt toen een vriendin van mij foto's liet zien van dit paradijsje. Kortom tickets zijn geboekt!

Waar ga jij deze zomer naar toe?

Liefs,
Lara

7 comments :

 1. Ik begin daar ook steeds meer waarde aan te hechten! Vooral omdat ik dit jaar al twee keer eerder op citytrip ben geweest: aankomende zomer wil ik weer! Alleen weet ik dus nog niet waar heen... Lissabon zou ook een goede keuze zijn

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lissabon is zeker een goede keuze, of ergens in Kroatië. Moet ook prachtig zijn!

   Delete
 2. Wat heerlijk! Ben er zelf nog nooit geweest maar lijkt me prachtig daar. Ik heb afgelopen 2 maanden door Amerika gereisd en wil nu eigenlijk niks anders meer doen dan reizen haha. Deze vakantie met mijn ouders naar Spanje, erg veel zin in :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kan begrijpen dat je dan niets anders meer wilt, zou het zelfde hebben!

   Delete
 3. Wat ontzettend leuk dat je naar Lissabon op vakantie gaat. Die stad staat ook nog steeds op mijn lijstje. Ik hou ook echt zoveel van reizen en ik heb nog heel veel plekken die ik van mijn lijstje moet afstrepen. Gelukkig is daar nog genoeg tijd voor! Ik ga deze zomer met mijn moeder naar Berlijn en een weekje met een vriendin door Nederland en België crossen. X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh I love Berlijn! Geweldige stad, hoewel ik er al 2x naar toe ben geweest zou ik zo nog een terug gaan. Heel veel plezier!

   Delete
 4. Wauw, Lissabon lijkt me heel mooi! Ik ga dit jaar naar Griekenland. Ook een heel mooi land met vriendelijke mensen en lekker eten! :)

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram