June 25, 2016

Zomerbehoeftes

Ik ben zo iemand die regelmatig zijn verantwoordelijkheden voor zich uit schuift. Mijn to-do list wordt maar langer en langer en mijn concentratievermogen en discipline verminderd. Verschrikkelijk. I blame school. Maar goed, nog één week te gaan en dan gooi ik mijn Eastpak de kast in. (Ja, don't judge. Ik heb nog een Eastpak) Ik ben zo inspiratieloos als maar zijn kan en ik denk dat het komt omdat mijn hersenpan even niet bij bloggen zit, maar alle deadlines van het laatste blok, werk, stage, onze nieuwe pup & mijn familie. A lot going on in dat koppie van mij en ik zou zo graag willen dat ik mijn hoofd af en toe op het maanstandje van mijn Iphone kon zetten. Alles gewoon even heerlijk muten.

In dit soort situaties ben ik altijd hopeloos op zoek naar inspiratiebronnen die voor ophelderingen zorgen. Iemand die fijne woordjes influistert en alles zo makkelijk laat lijken. Iemand die daar onwijs goed in is, is deze powerchick. Zelfs al geef je geen reet om fitness, zou ik toch even spieken tussen haar posts. Lekker oprechte en positieve woordjes (die wel gewoon realistisch blijven). Love it! Zo mogen er meerdere op deze aardbol rond lopen.

Jij ook behoefte aan de zomer/vakantie?

Liefs,
Lara

1 comment :

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram