July 22, 2016

Cinque Terre | Next Destination

Mag ik even suuuuper excited zijn? Afgelopen week heb ik en vriendjelief onze volgende vakantie geboekt en dit keer gaan wij naar het geliefde Italia! Dit land heeft toch wel een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen, na jarenlang als kleine ukkepuk hier rond te hebben geparadeerd. Italië voelt voor mij echt als thuis komen. Cinque Terre is een plek aan de Mediterraanse kust, die al tijden op mijn bucketlist staat. Pastel gekleurde dorpjes, vrolijke parasolletjes & de fijne geur van eindeloze olijfboomgaarden en wijngaarden. Dé perfecte plek om deze zomer een paar dagen te genieten.

Waar ga jij nog naar toe deze zomer?

Ciao!

2 comments :

  1. Het is geweldig daar! Geniet er van :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb zoveel foto's gezien en verhalen gehoord! Kan niet wachten!

      Delete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram