July 26, 2016

HOW TO: Balkon Summerproof maken


Vorrei un vino bianco, per favore. Voor zover mijn Italiaans, ik denk dat ik mij prima ga redden daar in Cinque Terre.. Ik mag dan wel een aantal daagjes naar de Italiaanse kust gaan, ik zal voornamelijk mijn zomer in Nederland doorbrengen en daar hoeft helemaal niets mis mee te zijn! En met zo'n zonnig (BLOEDHEET!) weer als afgelopen week, hoort natuurlijk een fijn balkonnetje waar je 's avonds lekker mensen kan kijken, met een wijntje in je linkerhand en bak chips in je rechter. Ik heb best een prima leventje.


Voor zo'n €10 heb ik mijn balkonnetje een kleine upgrade gegeven. 1. Waaronder het kleedje van xenos, (in de sale voor €4!) 2. bloemetjes van het lokale tuincentra en 3. zo'n vieze citronella kaars, die voorkomt dat ik 's avonds lek word gestoken. De overige items heb ik hier en daar in huis bij elkaar gesprokkeld. Dat is het voordeel van geen afstand kunnen doen van oude rotzooi!
What do you think? Ik mag dan geen styliste zijn, ik vind dat ik dit toch wel even leuk heb gedaan. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe plek! Nu hopen dat het weer goed blijft in dit onvoorspelbare kikkerlandje.

Liefs,
Lara

5 comments :

 1. Ziet er erg gezellig uit!

  ReplyDelete
 2. Naar Cique Terre zou ik ook zo graag willen! Leuk zo'n balkonnetje. Geniet! Liefs

  ReplyDelete
 3. Zo fijn en gezellig, een klein balkonnetje. Meer heb je gewoon bijna niet nodig in de zomer. Heel leuk, met die plantjes. En een fijne vakantie, geniet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. PS: wat heb je een fijne blog! Ik kom hier net voor het eerst terecht, ga eens even verder rondkijken :).

   Delete
 4. Super leuk idee! Ik heb ook een balkon en ik denk dat ik wel zin heb om het aan te kleden. Super gezellig met een boek in de hand en ahaa ook een wijntje :)

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram