July 29, 2016

Mijn stage bij Marie Stella Maris


Vanaf midden augustus gaat deze meid haar wel vertrouwde plek in Maastricht inruilen voor Amsterdam, the big city. Wel maar voor een halfjaartje, maar toch. Ik ga namelijk vanaf 22 augustus het Communicatie & Marketing team van Marie Stella Maris versterken. Ik heb er zoooo ontiegelijk veel zin in! Zoiets voelt toch altijd als een nieuw hoofdstuk, met veel nieuwe mensen, opportunities en gewoon een fijne andere omgeving. Genoeg om geïnspireerd door te raken! Ik ga dit halfjaar natuurlijk lekker blijven bloggen en jullie up-to-date houden van alles rondom mijn nieuwe leventje in Amsterdam. Nice?!

Wie is Marie Stella Maris?

"Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten wij ons in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren."
Liefs,
Lara

3 comments :

  1. Wat een mooi concept hebben ze bij Marie Stella Maris! Tof dat je daar mag stage lopen! Veel plezier.

    ReplyDelete
  2. Gefeliciteerd met je stage, supertof dat je bij dit mooie merk ervaring mag opdoen!

    ReplyDelete
  3. Wat tofff! Lijkt me mooi om bij zoiets stage te mogen lopen. Ennn, Amsterdam is zeker niet verkeerd :D

    ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram