August 03, 2016

De Gulden Bock, Antwerpen | HOTSPOT


Waar? Schutterhofstraat 11, Antwerpen. (Achter de Meir)
Budget? $$
Keuken? Originele gerechten en Belgische klassiekers. (ook vegetarisch)

Als echte food liefhebber hou ik van het delen van fijne plekken. Ik ben kritisch, en dat heb ik te danken aan mijn ouders. 17 jaar een eigen horeca zaak hebben leaves its mark. Gisteren was ik weer in het geliefde Antwerpen, deze Belgische stad heeft mijn hartje inmiddels gestolen en het voelt iedere keer weer fijn om daar te zijn. De vriendelijkheid en ook wel bescheidenheid van de Antwerpenaren is iets om makkelijk aan te kunnen wennen!

Na het struinen langs de kleine boetiekjes achter de Meir, kwamen we toevallig langs De Gulden Bock. Een traiteur met heerlijk originele gerechten en klassiekers om thuis van te genieten of boven in hun restaurant. Het concept is eenvoudig maar eigenlijk heel tof! In plaats van een menukaart staan alle gerechten zowel beneden als boven opgemaakt en gepresenteerd in gekoelde bakken, zo kun je exact zien wat je op je bordje zult krijgen en is de keuze snel gemaakt! Ik ging voor de "Vegetarische expressie" Een curry van aubergine, bospaddestoelen en tofu geserveerd met een beetje rijst. Ontzettend lekker!

Ook in Antwerpen of een andere leuke stad in België? Neem eens een kijkje op NewPlacesToBe. Hier vind je de leukste hotspots van de stad.

Liefs,
Lara

4 comments :

 1. Wat een leuk concept! Ik ga zeker nog wel naar Antwerpen binnenkort (ben er nog nooit geweest, erg he), dus dit ga ik dan onthouden!

  ReplyDelete
 2. Antwerpen is zo'n leuke stad!! Leuk concept!

  ReplyDelete
 3. Interessant concept! Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, best wel slecht. Maar zo'n plekje zou ik een heel leuke toevoeging vinden :)

  ReplyDelete
 4. This is interesting.
  Good vibes, FOX
  check out my latest VLOG and my blog
  www.rochellefox.com.au

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram