August 21, 2016

Goodbye Maastricht, Hello Amsterdam | DAG 1


Zit je dan. Met je krent in de trein, richting Amsterdam. Zoals sommige weten begin ik vanaf morgen aan mijn stage in Amsterdam bij Marie Stella Maris. Het komende halfjaar zal ik regelmatig mijn toffe ervaringen & struggles(?) uitgebreid met jullie delen.

Ik heb zojuist een 2,5 durende treinreis erop zitten en laat ik even meteen met de deur in huis vallen en heel openhartig met jullie zijn, dit hele begin was even onwijs kut. Ik ben zo'n softie wat betreft afscheid nemen, dus ik stond natuurlijk weer tranen met tuiten te huilen op het perron in Maastricht toen mijn vriend weg liep. Het grappige van dit allemaal, is dat ik gewoon ieder weekend waarschijnlijk naar huis ga, dus zo ernstig is het helemaal niet. Maar goed, de vrouw naast me in de trein wist me gelukkig te kalmeren, dus de treinreis viel opzicht nog wel mee. Momenteel ben ik fijn "thuis"  in Amsterdam en kan ik even rustig bijkomen in het zonnetje, straks even naar de winkel om boodschappen te doen en dan een relax avondje er van maken. Because I need comfort food!

Desondanks ik er ontzettend veel zin in heb, moet ik toch even slikken, maar dat zakt langzaam wel weer weg als ik aan de slag kan!

Liefs,
Lara

1 comment :

  1. Superspannend zeg. Logisch dat het dan even eng en wennen is. Maar je gaat waarschijnlijk hele toffe dingen doen en Amsterdam is ook veel te leuk, dus voor je het weet voel je je er helemaal thuis. Succes!!

    ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram