August 18, 2016

Laatste luie dagen

Ik probeer de laatste zonnestraaltjes nog even mee te pikken en te genieten van mijn laatste luie dagen want komende maandagochtend gaat het normale, realistische, leventje voor mij weer gewoon verder. To be honest, ik zit er niet zo mee. Zo aan het einde van een vakantie ben ik altijd weer blij om aan de slag te kunnen, komende maandag vertrek ik dan ook naar Amsterdam voor mijn eerste werkdag bij Marie Stella Maris. Om totale paniek te voorkomen maandagochtend, moet ik wel nog even kijken hoe ik met mijn fietsie op kantoor kom..

Desondanks wil ik deze laatste paar dagen nog even flink ervan gaan genieten, het zonnetje werkt fijn mee dus dat maakt het maandag ook iets dragelijker. Ik ga nog kijken of ik nog wat leuke dingen in de stad kan scoren | een mega groot ijsje eten bij Australian | Aperol Spritzjes drinken | zelfgemaakte pizza eten van di mama | nog heel veel knuffelen met Charlie. Hartstikke prima dus!

Wat ga jij deze laatste zomerdagen nog doen?

liefs,
Lara

1 comment :

  1. Veel succes bij je nieuwe baan!! En geniet nog even van je vrije dagen! Xx Susanne - http://bagatyou.com

    ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram