September 05, 2016

3 Favoriete Social Apps


Inmiddels ben ik alweer 3 weken bezig bij Marie-Stella-Maris en druk bezig mijn plekje te vinden in Amsterdam. Langzaamaan begin ik Amsterdam steeds meer te waarderen en begin ik in te zien wat mensen zo fijn vinden aan deze stad. Zeker 's ochtends, als ik langs de grachten in het zonnetje naar mijn stage fiets. Nu ik stage loop op een marketing & communicatie afdeling ben ik dagelijks bezig met social media en heb ik een aantal nieuwe favoriete apps ontdekt die ik graag met jullie wil delen!

  - Planoly. Organiseer je Instagram feed.
Deze app is een must voor iedere social influencer en Instagram freak. Planoly geeft je de mogelijkheid je Instagram feed te plannen. Welke foto's staan mooi naast elkaar? en hoe hou je je feed gevarieerd? Daarnaast heb je een perfect overzicht van je meest gelikte foto's en kun je zo een perfect beeld krijgen wat werkt en wat niet.

  - Boomerang. Keep your feed interesting.
Een beetje variatie is niets mis mee! Naast je meest geweldige foto's is het leuk om af en toe af te wisselen met iets anders. Ik vind een GIF'je altijd wel leuk om af en toe erdoor te gooien, iets wat meer beweegt en de aandacht erbij houdt. 

  - Snapseed. Aux Naturel!
Forget about filters. Keep it natural! Snapseed is een onwijs fijne fotobewerking app waarmee je je foto's in no time frisser en meer helder uitzien. Soms vind ik het leuk om er alsnog een VSCO filtertje over te gooien, maar ik probeer het de laatste tijd lekker origineel te houden.

Jij nog aan het genieten van je vakantie of ook weer begonnen?

Liefs,
Lara

5 comments :

 1. Aahh wat een leuke apps! Ik ga ze allemaal eens testen. Ik begin volgende week met mijn stage in amsterdam, ook een beetje dezelfde afdeling, met veel social media :) Liefs, Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super tof! Ik zag ook net op je Instagram dat je dezelfde studie doet. Waar ga je stage lopen?

   Delete
 2. Boomerang vind ik zo grappig. Jammer dat er geen muziekje bij kan, maar als nog een leuke app.

  ReplyDelete
 3. Oh wow, Planoly kende ik nog helemaal niet. Superhandig, want ik wil dus altijd vooruit werken en het overzicht interessant houden. Boomerang vind ik echt geweldig. Ik gebruik het eigenlijk pas net, maar vind het vooral leuk voor Instagram Stories :D

  ReplyDelete

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram