September 12, 2016

Mijn leventje in Amsterdam | Life Lately

Ik ben inmiddels alweer 4 weken hier in Amsterdam en I love it! Ik begin deze stad steeds meer te waarderen en begrijp wat iedereen zo geweldig vind aan deze stad. De afgelopen weken waren heerlijk warm en ik heb naast dat ik natuurlijk overdag druk aan het werk ben, intens leuke avonden gehad! De weken vliegen op deze manier voorbij, maar mij hoor je zeker niet klagen..

Mijn verblijf plek in Amsterdam wisselt. Het is allemaal een beetje behelpen, maar ik heb niet echt een kamer waar ik slaap. Dit komt mede door mijn fijne appartementje in Maastricht, dat ik helaas niet kon onderverhuren. Dus ik heb geregeld dat ik bij familie & vrienden mag slapen, wat natuurlijk ontzettend fijn is! Mijn thuisbasis ligt in West, maar ik heb de afgelopen twee weken ook weer even in oost Amsterdam geslapen.

Als ik klaar ben op stage rond half 6 pak ik vaak de trein naar Utrecht, om gezellig even bij een aantal vriendinnen langs te gaan en samen te koken. Zij hebben beide zo'n ontzettend chille kamer, waar je heerlijk in het raam kunt hangen en kan genieten van de ondergaande zon. Dit wordt mijn vaste stekkie de komende tijd vrees ik. Ik ben er ook achter gekomen dat ik Utrecht een super toffe stad vind, met zoveel leuke tentjes om te eten. Binnenkort ga ik sowieso ook het nachtleven van Utrecht ontdekken!

Back at the office! Iedere dag blijft zo ontzettend leuk en het team waarin ik werk is onwijs lief. Ik zit helemaal op mijn plek hier, plus het is zo interessant om te zien hoe alles achter de schermen eraan toe gaat. Ik houd me dagelijks bezig met Social Media, branding, sponsoringen, creatieve samenwerkingen, ontwikkelen van nieuwe campagnes, grafische vormgeving en nog veel meer. Als het jullie leuk lijkt kan ik hier een uitgebreidere post over maken!

De weekenden ga ik wel nog gewoon naar huis, terug naar het zuiden dus. Ik probeer zo regelmatig mogelijk bij mijn ouders lang te gaan en bij mijn vriend thuis. Daarnaast kan ik geen 2 weken zonder kleine Charlie te zien. Hij is al flink gegroeid sinds de laatste post over hem! We willen binnenkort waarschijnlijk wel met hem een aantal puppy cursus lesjes pakken. Hij luistert goed, maar is soms iets té enthousiast naar andere honden en mensen, maar dat komt met name omdat iedereen op straat hem wil aaien en knuffelen..

Afgelopen zondag hebben we rondgewandeld door Maastricht met Charlie en hebben we heerlijk geluncht. Het blijft toch echt een mooie stad, met prachtige oude gebouwen. Soms vergeet je hoe mooi je hometown eigenlijk is als je er al jaren woont.

Ik ben zo ontzettend verwend dit weekend! Mijn vriendje had een hele lieve verrassing afgelopen zaterdag en nam mij mee uiteten bij een heel leuk Frans zaakje in Maastricht. We hebben heerlijk gegeten en genoten van deze zwoele zomeravond. Mogen er maar nog meer van deze avondjes komen!

Dit was voor nu even mijn week! Vandaag ben ik weer begonnen op stage en heb ik een drukke planning op mijn bordje gekregen aangezien de helft van het communicatie team naar Tanzania gaat om een documentaire op te nemen over nieuwe schoon drinkwater projecten van Marie Stella Maris en langs te gaan bij vorige plekken waar ze nieuwe water pompen hebben aangelegd. Wel allemaal heel leuk!

Volg mij hier op Instagram!

Liefs,
Lara

2 comments :

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Instagram